Expertbul.com - Футболни прогнози | Футбол, Тенис, Баскетбол и спортни новини.
  Последни новини Archive
Sunday, 21 January 2018
 
 
 
 
Последни новини
Онлайн търговия
Футболни прогнози
Ревю на Efbet
Dropping Odds
LIVESCORE
Volleyball live
SKRILL
Archive
Contact us
Архив
 
Вход

Lost Password?
 
 
 
АРХИВHere are the Archived entries for 1 2018


Белоуздад - УСМ Ел Харах 19.01.2018
Written by Tipster№1   
Friday, 19 January 2018
Начален час: 17:00
Спорт: Футбол
Първенство: Алжир - Дивизия 1
Белоуздад приема УСМ Ел Харах. Седем от осемте домакински мача на Белоуздад са завършили при равен резултат на полувремето. Последните шест домакински мача на Белоуздад завършиха при равен резултат на полувремето. Седем от осемте гостувания на УСМ Ел Харах са завършили при равен резултат на полувремето. Последните четири гостувания на УСМ Ел Харах са завършили при равен резултат на полувремето. Четири от последните пет срещи между двата тима са завършили при равен резултат на полувремето. Последните три мача между двата отбора са завършили при равен резултат на полувремето. Малко повече от половината срещи в лигата са завършили при равен резултат на полувремето - 50.8 %. Залагам за равен резултат на полувремето.
Прогноза: Равенство ( Полувреме )  @  1.90  bet365  Сигурност: 6/10
*- коефициентите са валидни към момента на публикуване, и подлежат на промяна. Отговорна Игра 18+

 

 
Almere City v Nijmegen 19.01.2018
Written by M.Tsenov   
Thursday, 18 January 2018
Начален час: 21:00
Спорт: Футбол
Първенство: Холандия, Еерсте Дивизия
Доста интересна и завързана се очертава срещата между тимовете на Almere City и Nijmegen, които засега се представят добре.Домакините заемат шестата позиция в подреждането с 30 точки в актива си далеч от директната промоция, но пък само на точка от място в топ 5 и също така повече от резултатна игра с 16 оувъра и 4 ъндъра в актива си и то най-вече на проблемите в защита.Гостите пък изпаднаха от елита и гонят бързо завръщане там с втора позиция и 43 точки в актива си само на една от лидера Sittard и също, като домакините с отлична резултатност и 15 оувъра и 5 ъндъра досега, което едва ли е изненада за второто ниво на Холандия и залога ми в този двубой е оувър 2,5 гола, а това е често срещано явление в директните срещи на тимовете.
Прогноза:  (over 2.5)  @  1.40  bet365   Сигурност: 8/10       
*- коефициентите са валидни към момента на публикуване, и подлежат на промяна. Отговорна Игра 18+ 
 
Setubal v Sporting 19.01.2018
Written by M.Tsenov   
Thursday, 18 January 2018
Начален час: 21:00
Спорт: Футбол
Първенство: Португалия, Примейра Лига
За разлика от миналият сезон в който домакините завършиха в средата на крайното подреждането през този поне засега се представят доста по-слабо с място в опасната зона и актив от 13 спечелени точки (2-7-9), но с многото проблеми в защита с 34 допуснати гола и разбира се серията от девет поредни двубоя определено ще е много трудно занапред.Гостите за разлика от домакините имат съвсем други цели и те са титлата с лидерска позиция за момента без допусната загуба и актив от 46 спечелени точки (14-4-0) и в оставащите немалко двубои няма да е никак лесно с малката разлика в точките, а затова победите са просто задължителни.С показаното от съперниците досега залагам на двойка на полувремето в тази среща и за мен задачата е съвсем по силите на класният тим на Sporting, който играе блестящо.
Прогноза:  (Half-Time)  Sporting  win  @  1.83  bet365   Сигурност: 7/10           
*- коефициентите са валидни към момента на публикуване, и подлежат на промяна. Отговорна Игра 18+

 

 
FC Porto v Tondela 19.01.2018
Written by M.Tsenov   
Thursday, 18 January 2018
Начален час: 23:00
Спорт: Футбол
Първенство: Португалия, Примейра Лига
Единият от фаворитите за титлата в лицето на FC Porto има за съперник в тази среща представящият се за мен учудващо добре досега отбор на Tondela.За момента домакините са втори в подреждането с 45 спечелени точки без допусната загуба (14-3-0) с отлична игра в защита и атака при голова разлика 45-9 само на точка от върха и среща по-малко, но в оставащите немалко кръгове победите са просто задължителни за титлата с малката разлика в топ 3.Гостите пък през миналият сезон едва оцеляха в елита и то само на едно попадение повече, а през този досега се представят нелошо с десета позиция и 22 точки в актива си далеч от топ 4 и само на девет точки от опасната зона и за мен целта отново ще е оцеляването, което няма да е никак лесно.С оглед на класата на селекциите и показаното досега залагам на единица на полувремето и Aboubakar, Marega, Brahimi и компания едва ли ще имат проблеми.
Прогноза:  (Half-Time)  FC Porto  win  @  1.44  bet365   Сигурност: 8/10         
*- коефициентите са валидни към момента на публикуване, и подлежат на промяна. Отговорна Игра 18+ 

 

 
Тиволи Гардънс - Кавалиер 18.01.2018
Written by Tipster№1   
Thursday, 18 January 2018
Начален час: 22:00
Спорт: Футбол
Първенство: Ямайка - Висша Лига
Тиволи Гардънс приема Кавалиер. Шестнадесет от двадесет и една срещи на Тиволи Гардънс са завършили под 2.5 гола. Осем от десетте домакински мача на Тиволи Гардънс са завършили под 2.5 гола. В срещите на Тиволи Гардънс се падат средно по 1.7 гола. Тиволи Гардънс е в серия от пет мача завършили под 2.5 гола. Шестнадесет от двадесет и една срещи на Кавалиер са завършили под 2.5 гола. Десет от единадесетте гостувания на Кавалиер са завършили под 2.5 гола. В срещите на Кавалиер се падат средно по 1.9 гола, а в гостуванията средно по 1.3 гола. Три от последните пет срещи на Кавалиер завършиха под 1.5 гола. Двата тима са се срещали четири пъти, като две от срещите са завършили 0:0 и две срещи са завършили с по едно попадение. Този сезон срещата завърши с един отбелязан гол. Лигата не е резултатна - 65 % от срещите са завършили под 2.5 гола, а средно на мач се падат по 2.05 гола. Мисля, че двата тима няма да покрият линията от 2.5 гола.
Прогноза: Под 2.5 гола  @  1.50  bet365  Сигурност: 7/10
*- коефициентите са валидни към момента на публикуване, и подлежат на промяна. Отговорна Игра 18+

 

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 6 - 10 of 145

 
Site Language:
English Croatian Czech Greek Italian Polish Romanian Russian Spanish Serbian Hungarian Macedonian
 
Copyright © 2007 ExpertBul.com. All rights reserved. Gambling Responsibly 18+. Отговорна Игра 18+. www.begambleaware.co.uk
Последни новини | Онлайн търговия | Футболни прогнози | Ревю на Efbet | Dropping Odds | LIVESCORE | Volleyball live | SKRILL | Archive | Contact us |